Šta je VedaPulse®?

VedaPulse® je aparatnoprogramski kompleks za pulsnu dijagnostiku. Dizajniran je za specijaliste tradicionalne medicine i njihove pacijente.

VedaPulse® tehnologije omogućavaju:

  • procenu funkcionalnog stanja pacijenta;
  • vrše daljinsko praćenje promene stanja pacijenta putem Interneta;
  • formiraju individualni program rehabilitacije u dinamici

Svakom stru njaku nudimo individualno rešenje, uzimajući u obzir njegove lične zadatke i potrebe:

For a Naturopath

VedaPulse® is an expert system that allows a naturopath to perform express test of the functional state of the body, evaluate stress level and provide individual recommendations for rehabilitation, including diet, food supplements, aromatherapy, herbs and correction of lifestyle.

Akupunkturologu(specijalisti KTM)

„VedaPulse®“ daje analizu „pulsa organa“ (12 akupunkturnih kanala), procenjuje bioenergetiku i daje detaljan recept za akupunkturni tretman. Opremljen je vizuelnim atlasom bioaktivnih ta aka.

Za ajurvedske specijaliste

„VedaPulse®” će analizirati vikriti: ravnoteža doša i subdoša, agni-dhatu, ravnoteža panča-maha-bhuta (pet elemenata), „puls organa“ (12 akupunkturnih kanala). I predložiće stručne savete o ishrani, biljnim lekovima, aromaterapiji i načinu života.

Konsultantu za zdrav na in života (bez specijalizacije)

«VedaPulse®» omogućava da sprovede ekspresnu dijagnostiku funkcionalnog stanja, oceni nivo stresa, formira preporuke za poboljšanje zdravlja i kontroliše proces oporavka.

„VedaPulse®” će pomoći da se organizuje inicijalni prijem klijenata, izvrši ekspresna dijagnostika funkcionalnog stanja i daju preporuke za rehabilitaciju, koje mogu slediti svi stru njaci centra prilikom izvođenja složenih postupaka rehabilitacije.

Maserima, refleksoterapeutima i bioenergoterapeutima

«VedaPulse®» sprovodi analizu: pulsa organa, bioenergetike i daje odgovarajući recept za masažu sa preciznim crtežima refleksnih zona stopala.

Pacijentu

«VedaPulse®» omogu ava da samostalno sprovodi monitoring svog stanja, vodi dnevnik zdravlja i šalje rezultate svom specijalisti zbog kontrole da bi dobio od njega preporuke, a takođe i da sprovodi seanse autogenog treninga sa ciljem aktiviranja procesa samoregulacije organizma.

Specijalisti koji se bavi preporukom bioaktivnih dodataka ishrani

«VedaPulse®» će oceniti funkcionalno stanje klijenta i dati preporuke za produkte funkcionalne ishrane uzimajući u obzir individualnu konstituciju i postojeće bolesti.

Kako to radi?

Elektri ne i mehani ke pojave, koje se dešavaju u srcu, modeliraju spoljašnje znake pulsnog talasa.
Uz pomoć matematičkih metoda «VedaPulse®» analizira jezik ritma srca.
Ovo omogućava da se proceni rad kako posebnih organa i sistema, tako i stanje pacijenta u celini.

VedaPulse

Na kojim principima je osnovana analiza ritma srca?

Metod analize varijabilnosti srčanog ritma, koji je osnova VedaPulse®, preporučuju Evropsko kardiološko društvo i Severnoameričko društvo za stimulaciju i elektrofiziologiju(1996 god.), kao i Komisija za kliničko-dijagnostičke uređaje i aparate Komiteta za nove medicinske tehnologije Ministarstva zdravlja Ruske Federacije (2000 god.).

Kako koristiti "VedaPulse®"?

Instalirajte program i povežite "VedaPulse®" sa računarom.
Fiksiramo elektrode - štipaljke na ručne zglobove i sprovodimo petominutno snimanje rada srca.
Program ocenjuje funkcionalno stanje i formira individualni program rehabilitacije.

International recognition of VedaPulse®

Newsletter