Šta je VedaPulse®?

VedaPulse® je aparatnoprogramski kompleks za pulsnu dijagnostiku. Dizajniran je za specijaliste tradicionalne medicine i njihove pacijente.

VedaPulse® tehnologije omogućavaju:

  • procenu funkcionalnog stanja pacijenta;
  • vrše daljinsko praćenje promene stanja pacijenta putem Interneta;
  • formiraju individualni program rehabilitacije u dinamici

Svakom stru njaku nudimo individualno rešenje, uzimajući u obzir njegove lične zadatke i potrebe:

Za naturopate

VedaPulse® - je ekspertska tehnologija, koja omogućava naturopati da sprovede brzo ispitivanje funkcionalnog stanja organizma, proceni nivo stresa i da individualne preporuke za rehabilitaciju, uključujući ishranu, proizvode funkcionalne ishrane, aromaterapiju, lekovito bilje, kao i korekciju načina života.

Akupunkturologu(specijalisti KTM)

„VedaPulse®“ daje analizu „pulsa organa“ (12 akupunkturnih kanala), procenjuje bioenergetiku i daje detaljan recept za akupunkturni tretman. Opremljen je vizuelnim atlasom bioaktivnih ta aka.

Za ajurvedske specijaliste

„VedaPulse®” će analizirati vikriti: ravnoteža doša i subdoša, agni-dhatu, ravnoteža panča-maha-bhuta (pet elemenata), „puls organa“ (12 akupunkturnih kanala). I predložiće stručne savete o ishrani, biljnim lekovima, aromaterapiji i načinu života.

Konsultantu za zdrav na in života (bez specijalizacije)

«VedaPulse®» omogućava da sprovede ekspresnu dijagnostiku funkcionalnog stanja, oceni nivo stresa, formira preporuke za poboljšanje zdravlja i kontroliše proces oporavka.

„VedaPulse®” će pomoći da se organizuje inicijalni prijem klijenata, izvrši ekspresna dijagnostika funkcionalnog stanja i daju preporuke za rehabilitaciju, koje mogu slediti svi stru njaci centra prilikom izvođenja složenih postupaka rehabilitacije.

Maserima, refleksoterapeutima i bioenergoterapeutima

«VedaPulse®» sprovodi analizu: pulsa organa, bioenergetike i daje odgovarajući recept za masažu sa preciznim crtežima refleksnih zona stopala.

Pacijentu

«VedaPulse®» omogu ava da samostalno sprovodi monitoring svog stanja, vodi dnevnik zdravlja i šalje rezultate svom specijalisti zbog kontrole da bi dobio od njega preporuke, a takođe i da sprovodi seanse autogenog treninga sa ciljem aktiviranja procesa samoregulacije organizma.

Specijalisti koji se bavi preporukom bioaktivnih dodataka ishrani

«VedaPulse®» će oceniti funkcionalno stanje klijenta i dati preporuke za produkte funkcionalne ishrane uzimajući u obzir individualnu konstituciju i postojeće bolesti.

Kako to radi?

Elektri ne i mehani ke pojave, koje se dešavaju u srcu, modeliraju spoljašnje znake pulsnog talasa.
Uz pomoć matematičkih metoda «VedaPulse®» analizira jezik ritma srca.
Ovo omogućava da se proceni rad kako posebnih organa i sistema, tako i stanje pacijenta u celini.

VedaPulse

Na kojim principima je osnovana analiza ritma srca?

Metod analize varijabilnosti srčanog ritma, koji je osnova VedaPulse®, preporučuju Evropsko kardiološko društvo i Severnoameričko društvo za stimulaciju i elektrofiziologiju(1996 god.), kao i Komisija za kliničko-dijagnostičke uređaje i aparate Komiteta za nove medicinske tehnologije Ministarstva zdravlja Ruske Federacije (2000 god.).

Kako koristiti "VedaPulse®"?

Instalirajte program i povežite "VedaPulse®" sa računarom.
Fiksiramo elektrode - štipaljke na ručne zglobove i sprovodimo petominutno snimanje rada srca.
Program ocenjuje funkcionalno stanje i formira individualni program rehabilitacije.

International recognition of VedaPulse®

Newsletter